Център за професионално обучение гр. Плевен | ЕТ Лина – Петко Друмчев

Център за професионално обучение гр. Плевен | ЕТ Лина – Петко Друмчев

Център за професионално обучение ЕТ Лина – Петко Друмчев се намира в град Плевен, притежава всички необходими лицензи и сертификати за изпълняване на своята дейност според всички европейски изисквания и цели подготовката да висококвалифицирани кадри с широк набор от умения. Центърът предлага обучения за повече от 30 вида професии, като всеки един от курсовете е съобразен, както с основните изисквания, така и с иновациите в сферата, като по този начин ЕТ Лина – Петко Друмчев изгражда конкурентноспособни специалисти, притежаващи истински нюх и завидни лидерски умения.

Без значение дали търсите партньор, който да Ви даде насока за преквалификация или все още не сте започнали кариерния си път, образователният център може да Ви даде основата, от която имате нужда.

ЕТ Лина – Петко Друмчев предлага:

  • професионални обучения
  • чуждоезикови курсове
  • мотивационни обучения

Преподавателите в центъра имат дълъг опит в образователната сфера и се отличават с отлични познания на сферата, в която преподават. Те държат на коректното отношение и професионализма, като търсят индивидуален подход към всеки един от обучаващите се и проявяват отговорно отношение и загриженост за тяхното кариерно развитие.

След всяко успешно завършено обучение курсантите получават документ, удостоверяващ легитимността на преминатите курсове.

Свържете се с Център за професионално обучение ЕТ Лина – Петко Друмчев на посочените координати за контакт, за да получите повече информация по въпросите, които Ви интересуват.

Информация за контакт:

Плевен, ул. Христо Ботев 85, вх. А, ап. 22

Плевен, ул. Васил Левски 185 ет.3

+359 888 897 656

+359 886 074 028

Виж също

thumbnail
hover

Център за подкрепа за личностно развитие...

Спортна школа София се занимава с деца и тяхното личностно развитие с помощт...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Професионални и специализирани преводи

Даяна 2000 – Евгения Цолова е център за преводи, регистриран в Панагюрище, к...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Езикови курсове в София | Sparkle...

Sparkle е английски езиков център в София. В езиковия център се предлагат уроци ...

  • Публикувано от bgstart