Център За Преводи | Даяна 7000 ООД

Център За Преводи | Даяна 7000 ООД

Даяна 7000 – Евгения Цолова е център за преводи със седаище в Панагюрище, който предлага услуги в сферата на преводите и легализацията за цяла България.

Даяна 7000 работи с професионални преводачи, които имат висока квалификация и имат уменията да извършват преводи на разнообразни тематики, от и на различни езици.

Услугите на центъра включват писмени и устни преводи и легализация. Даяна 7000 може да помогне със специализирани преводи на икономически, юридически, технически и медицински текстове, както и с неспециализирани като художествени текстове, новини и статии, рекламни материали и интернет сайтове.

Шансът е, че за сферата, в която се намира Вашият документ, изявление, характеристика и подобни писмени текстове или устни становища, Даяна 7000 може да бъде полезна и да Ви помогне с превода и легализацията.

Ще получите изключително качество на достъпни цени. Фирмата има отлична репутация и много удовлетворени клиенти. Услугите, които център за преводи Даяна 7000 предлага са на много високо ниво.

Научете повече за работата на Даяна 7000 на посочените координати за контакт. Там любезен служител на екипа ще отговори на всичките Ви въпроси и ще Ви информира за актуалните цени и сроковете, в които да очаквате превода си готов.

Ако се намирате в Панагюрище, можете да посетите офиса на Даяна 7000 – Евгения Цолова и да разговаряте с представител на фирмата на място.

Контакти: 

Адрес: ул. 30-ти декември 12, Панагюрище

Телефон: +359 888 509 677

Имейл: diana2000@abv.bg

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Заслужено придобиване на почетната титла „доктор...

  На 11 март 2022г. се проведе открито заседание на научното жури за защита на ди...

thumbnail
hover

Център за подкрепа за личностно развитие...

Спортна школа София се занимава с деца и тяхното личностно развитие с помощт...

thumbnail
hover

Професионални и специализирани преводи

Даяна 2000 – Евгения Цолова е център за преводи, регистриран в Панагюрище, к...