Център за подкрепа на личностното развитие гр. София | Спортна школа София

Център за подкрепа на личностното развитие гр. София | Спортна школа София

Спортна школа София е център за подкрепа на личностното развитие с повече от 15 години опит в сферата на извънучилищното образование. Във фокусът на нейната работа е свободното време на децата, които мечтаят да се развиват в сферата на спорта.

ЦПЛР Спортна школа София работи според държавните наредби, засягащи младежкото развитие и образователните политики в страната.

Школата предлага безплатно масово обучение в различни видове спорт и обхваща децата на възраст от 5 до 18 години в столицата. Нейната дейност се фокусира върху младежите с интереси в сферата на спорта.

Обучението  по различните спортове в Спортна школа София се реализира в малки групи, като по този начин преподавателите обръщат индивидуално внимание на всеки един от своите ученици. Преподавателският екип е изграден от специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в работата с деца. Те са заслужили доверието на множество родители на територията на град София.

Материалната база, която школата използва, включва: 8 училищни басейна, спортна зала Триадица, стадион Васил Левски, спортна зала Славия, спортна зала Локомотив, както и голяма част от физкултурните салони към учебните заведения, разположени на територията на столицата.

Можете да се запознаете по-подробно с тяхната дейност, като се свържете с представител на посочените координати за контакт.

Информация за контакт:

София, ул.Метличина поляна 14

+359 2 958 29 08

+359 884 80 17 75

+359 2 958 28 47

Facebook страница

Виж също

thumbnail
hover

Езиков център София | Езиково училище...

Езиково училище Дева Коларски предоставя на своите курсисти качествено ези...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Професионални курсове Аксаково | ЦПО към...

ЦПО към ЕТ Електра – Петър Петров се намира в Аксаково. Центърът предлага пр...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Частна детска градина в кв. Бояна...

Паситос е частен детски център, разположен в един от именитите столични квар...

  • Публикувано от bgstart