Ученическа занималня в град София | Терра Арде

Ученическа занималня в град София | Терра Арде

Терра Арде се намира в квартал Дървеница в София и предлага ученическа занималня, подготвителни курсове, занимания по изобразително изкуство, допълнителни творчески занимания през ваканциите и много други развлечения с образователна цел.

Занималнята разполага с изключителен екип, състоящ се от педагози с дългогодишен опит и висока професионална квалификация, които помагат на деца да открият начин да учат, докато творят и се забавляват.

Терра Арде има на свое разположение просторна и удобна учебна база, където учениците могат да учат в спокойна и комфортна атмосфера.

Специално за амбициозните седмокласници Терра Арде организира курсове по БЕЛ и математика.

По време на дългата лятна ваканция учениците могат да се насладят на творчески занимания, походи, както и образователни игри, имащи за цел да опреснят знанията от изминалата учебна година.

Екипът на занималня Терра Арде има за цел да развие творческия и интелектуален потенциал на всяко едно от децата, които вземат участие в организираните от тях дейности.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността им, като се свържете с представител на посочените координати за контакт.

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Заслужено придобиване на почетната титла „доктор...

  На 11 март 2022г. се проведе открито заседание на научното жури за защита на ди...

thumbnail
hover

Център За Преводи | Даяна 7000...

Даяна 7000 – Евгения Цолова е център за преводи със седаище в Панагюрище, ко...

thumbnail
hover

Център за подкрепа за личностно развитие...

Спортна школа София се занимава с деца и тяхното личностно развитие с помощт...