Перфектното място за възпитание и обучение на вашето дете – ЧЦДГ Мила

Перфектното място за възпитание и обучение на вашето дете – ЧЦДГ Мила

Детското възпитание и обучение, започват още след раждането, като началото се поставя в семейна среда. Нищо обаче, не може да замени социализацията, която е необходима за правилното развитие на детето и за неговите умения да общува. Това налага посещение на специализирани заведения за работа с деца, каквито са ясли, детски градини и училища.

ЧЦДГ Мила е една различна детска градина. Обстановката е изцяло съобразена с възрастовите особености на децата – свежи и топли тонове, подходящи и удобни мебели, легълца и всичко необходимо за когнитивното развитие на малчуганите, в този важен период.

В Частна Целодневна Детска Градина „Мила“ работи екип от опитни и квалифицирани специалисти – педагози, които използват в практиката си съчетание от традиционни и иновативни методи и техники на обучение и възпитание. Старателното и отговорно отношение, с което подхождат, печели доверието на множество родители и деца, които години наред се доверяват на професионализма им. Управата на детската градина се радва на положителни отзиви и препоръка от страна на вече бивши възпитаници и родители. Това е основното признание, което се явява и най-добрата реклама за ЧЦДГ „Мила“.

Едно от преимуществата на ЧЦДГ „Мила“ е засиленото изучаване на английски и руски език – по два пъти седмично и за двата езика. Набляга се на задължителните изучавани предмети в училище, което осигурява една отлична подготовка за бъдещите първокласници.

Забавлението не остава на заден план. Разнообразните и динамични занимания, каквито са – зумба, музикотерапия, атр часове и сензорна терапия, са неизменна част от дейностите, включени в плана на „Мила“.

Един от ценените методи – Монтесори, който все по-тенденциозно навлиза в българската педагогическа практика, е сред ценените в ЧЦДГ „Мила“. Природосъобразността и свободата на детето са сред водещите концепции в обучителния процес в Мила.

Ако желаете да се запознаете по-мащабно с дейността на Частна Целодневна Детска Градина „Мила“, можете да посетите сайта й или да се свържете с неин представител на посочените телефони за контакт.


 

 

  • гр. София, кв. Бъкстон, ул. Майстор Павел от Кримин 3
  • +359 897 857 729
  • +359 888 669 914
  • +359 878 228 018
  • smehuran4eta@abv.bg
  • http://detskagradinamila.com/

 

Виж също

thumbnail
hover

Регионална библиотека в Разград | Библиотека...

Библиотека Проф. Боян Пенев се намира в Разград и има дългогодишна история и ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Център за подкрепа на личностното развитие...

Спортна школа София е център за подкрепа на личностното развитие с повече от...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Обучение по фолклорни танци и празнични...

Арт Русчук (Играорци) представя на жителите на град Русе най-доброто от бълга...

  • Публикувано от bgstart