Детска градина с изучаване на немски език в София | Частна детска градина Kinderoase

Детска градина с изучаване на немски език в София | Частна детска градина Kinderoase

Ако искате да поверите мъничето си в ръцете на опитни и креативни педагози, ако целта ви е то да се развива природосъобразно, като в същото време навлиза в научните дебри, можете да изберете Kinderoase.

Kinderoase е частна целодневна детска градина с изградени традиции и концепции за работа. Както подсказва и името на градината, тя е немска. Точно такава е и прецизността в работата на професионалистите там.

Kinderoase е създадена през 2006г. от Йоана Кюстер. Тя влага старание, любов и идеи във всеки детайл, като това се отплаща във времето чрез искрените усмивки на децата и техния ежедневен напредък. Програмата в Kinderoase е разнообразна и всеобхватна, като фокусът пада върху изучаването на немски език. Педагозите в детската градина, се стараят да наблегнат върху комуникативните умения на децата и да ги изградят като общителни и отворени към света малки човеци, готови да поемат пътя си в училище.

Предучилищната подготовка в Kinderoase е на изключително високо ниво. Педагогическите методи, които използват специалистите там, са внимателно обмислени и селектирани, така че да отговорят на всички нужди, които имат децата.

Kinderoase работи и през летните месеци от 07:30 – 19:00. Групите започват от двегодишни дечица, като са разделени по следния начин:

  • от 2 до 3 години – Група Мъничета
  • от 3 до 4 години – Група Джуджета
  • от 4 до 5 години – Група Пакостници
  • от 5 до 6 години – Група Разбойници
  • от 6 до 7 години – Група Малки откриватели

В детска градина Kinderoase децата получават всичко необходимо за възрастта си. Дидактическите методи, които се използват там са изцяло синхронизирани с развитието на децата в този период. В заниманията на децата са включени ролеви игри, театри, беседи и много други, които допринасят за когнитивното развитие на детето.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността на Частна детска градина Kinderoase, използвайки посочените координати за контакт.

Контакти:

гр. София, ж.к. Младост 1, ул. “Димитър Доспевски” №9

e-mail: kinderoase_sofia@yahoo.de

+359 2  442 18 38

+359 877 946 438 – BG

+359 887  393 801 – DE

http://kinderoase.eu

Виж също

thumbnail
hover

Регионална библиотека в Разград | Библиотека...

Библиотека Проф. Боян Пенев се намира в Разград и има дългогодишна история и ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Център за подкрепа на личностното развитие...

Спортна школа София е център за подкрепа на личностното развитие с повече от...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Обучение по фолклорни танци и празнични...

Арт Русчук (Играорци) представя на жителите на град Русе най-доброто от бълга...

  • Публикувано от bgstart